25 april 2024
tablet reparatie

Voor een tablet reparatie moet je bij deze onderneming zijn

Mijn zoon heeft de iPad laten vallen en nu is het scherm kapot. Dit kan natuurlijk gebeuren maar ik wilde toch graag een tablet reparatie uitlaten voeren zodat wij weer normaal gebruik kunnen maken van de iPad. Daarom zocht ik op het internet naar een bedrijf die dit voor mij kan uitvoeren en kwam ik al snel terecht op de website van iFixToday. Dit bedrijf zit dicht bij mij in de buurt en wat ik gemakkelijk vind van dit bedrijf is dat ik online een afspraak kan maken. Ik maakte een afspraak met dit bedrijf en ik kon al meteen terecht.

tablet reparatie

Een goede en snelle service

Bij binnenkomst in de winkel van iFixToday, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker. Deze medewerker vroeg waar ik voor kwam en ik vertelde dat ik voor een tablet reparatie een afspraak had gemaakt. De medewerker bekeek mijn iPad en vertelde dat ik er wel even op kon wachten met een kop koffie. Binnen een half uur was mijn iPad klaar en zag het scherm er weer uit als nieuw. Daarom alleen al kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Ook de kosten voor het maken van mijn iPad viel erg mee.