15 juni 2024
Fixphone Apeldoorn

Telefoon scherm reparatie voor elke telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. We kunnen haast niet meer zonder. Het kan natuurlijk dat je jouw telefoon laat vallen. Als je geluk hebt is er niks aan de hand en kun je verder met je dag, maar soms gaat het scherm helaas kapot. Dan moet je naar een telefoonwinkel voor een telefoon scherm reparatie. Vaak wordt dit ter plekke gedaan en ben je nooit lang je telefoon kwijt. Stel je loopt in de stad dan kun je de telefoon afgeven. Ga je een paar winkels in en voor je het weet kun je de telefoon weer ophalen en is die zo goed als nieuw. In bijna alle winkelstraten kun je wel een telefoonwinkel vinden, maar je kunt hier niet alleen terecht voor telefoon scherm reparatie. Je kunt hier vaak ook terecht voor alle andere reparaties aan jouw telefoon. Dus mocht er iets aan de hand zijn met de telefoon kun je altijd vragen of dit gerepareerd kan worden op locatie.

telefoon scherm reparatie

Telefoonwinkels

Het mooie aan telefoonwinkels is dat deze veel meer is dan alleen telefoon scherm reparatie. Ze hebben ook altijd accessoires voor de telefoon. Denk aan telefoonhoesjes om jouw telefoon te beschermen maar ook opladers, oortjes, losse usb kabels en glasplaatjes. Als je hier komt om jouw telefoon te repareren maakt het vaak ook niet uit welk merk telefoon je hebt. Vaak hebben ze ervaren met alle grote merken en kunnen ze deze snel repareren. Ook bij onbekende merken kunnen ze het misschien repareren, maar een onderdeel vervangen zou niet altijd kunnen. Denk aan waterschade, dit is vaak te repareren zonder iets te hoeven vervangen. 

Tablets

Bij telefoonwinkels kun je niet alleen terecht voor reparaties aan je telefoon of voor accessoires. Vaak zie je dat deze winkels ook een tablet of ipad kunnen repareren. Dit is in principe een grote telefoon alleen kun je er niet mee bellen. Dus mocht jouw tablet scherm kapot zijn hoef je niet ver te zoeken want ze hebben ook vaak tablet scherm reparaties. Misschien is de batterijduur niet meer zolang als voorheen. Dan kun je er voor kiezen om er een nieuwe accu in te zetten. Dit geldt voor zowel tablets als telefoons. Op deze manier kun je nog langer genieten van je apparaat.

Is een reparatie nodig?

Vaak kan het zo zijn dat je telefoonscherm bijvoorbeeld kapot is nadat je hem laat vallen maar dat deze het wel nog doet. Dan vraag je je misschien af is het wel nodig om het te laten repareren. Het antwoord is ja. Mocht je dit niet doen kunnen er stofdeeltjes of water in komen. Wanneer dit gebeurt gaat de telefoon misschien verder kapot en ben je meer geld kwijt dan nodig is. Maak daarom altijd een telefoon scherm reparatie afspraak.