12 juli 2024

Refurbished Iphone 6

Als je graag een Iphone 6 van goede kwaliteit wilt kopen, dan ben je hier op het goede adres. De refurbished Iphone 6 is een Iphone 6 die volledig is nagekeken op schade en helemaal gereinigd is. Als het ware heb je dus een nieuwe Iphone 6 in handen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de refurbished Iphone 6 van minder goede kwaliteit is dan een nieuwe versie. Je telefoon is verzekerd en is supersnel. Daarnaast past de Iphone 6 in je broekzak en zit er een Touch ID vingerscanner op je telefoon. Dit maakt de telefoon erg aantrekkelijk voor vele gebruikers. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft nagenoeg dezelfde specificaties als een nieuwe Iphone 6. Kortom, waarom zou je nog een nieuwe Iphone 6 kopen, als je deze ook goedkoper en van goede kwaliteit elders kunt krijgen?

Nauwkeurige controle

De refurbished iphone 6 wordt uitvoerig gecontroleerd en bevat de nieuwste software. Het beeldscherm is van hoge kwaliteit en zo goed als nieuw. Je weet bij deze refurbished Iphone zeker dat je een apparaat van hoge kwaliteit in handen hebt. Tegelijkertijd is de refurbished Iphone 6 goedkoper dan een nieuwe Iphone. De telefoon is te verkrijgen in verschillende kleuren, namelijk zilver, spacegrijs en goud. Zo kun je het design uitkiezen wat het beste bij jou past.

Mogelijkheden van de refurbished Iphone 6

Deze telefoon bevat een krachtige Apple A8 chip en een processor van 14 GHz. Ook heeft de telefoon een camera van 8 megapixel en beschikt deze over een Focus Pixels-technologie. De foto’s en video’s zijn door deze features van zeer hoge kwaliteit. Je kunt ze eenvoudig bekijken op het beeldscherm (4,7 inch) met full-HD resolutie. Houd je van veel foto’s maken? Ook video’s zorgen ervoor dat je opslagruimte gebruikt op je telefoon. Je kan kiezen voor een opslagcapaciteit van 16 GB, 64 GB en 128 GB. Je kan je geheugen uitbreiden met behulp van iCloud. Nog een voordeel van de refurbished Iphone 6 is dat deze simlockvrij is bij levering. Je kan dan simkaarten van elke telecomaanbieder in de telefoon stoppen. Het gaat hierbij om een nano-simkaart.

De accu van een refurbished Iphone 6

De accu van een refurbished Iphone 6 heeft een capaciteit van 1810 mAh. Daardoor heb je een stand-by tijd van 250 uur, wat erg lang is. Daarnaast heb je een spreektijd van 14 uur. Erg prettig en voordelig dus! Wil jij je eigen accu ook opladen en zeker weten dat je telefoon snel is in gebruik? Wanneer je veel dingen moet regelen voor je werk of wanneer je privé snel iets wil kunnen opzoeken of bijvoorbeeld filmen, is deze refurbished Iphone 6 met optimale accu perfect voor jou. Je kan razendsnel aan de slag met alles wat je wilt bereiken op je telefoon en de accu gaat erg lang mee. Dit zorgt voor veel comfort en gemak waardoor je ook minder stress zult ervaren. Een en al voordeel dus met deze refurbished Iphone 6.