12 juli 2024
handig apparaat

Hier kun je jouw iPhone 8 laten repareren

Mijn iPhone 8 heb ik al een hele tijd in mijn bezit. Ik vind het een ontzettend fijn toestel en hij doet het nog vrij goed. Voorlopig ben ik dan ook nog niet toe aan een heel nieuw toestel, ik hou het nog even bij mijn iPhone 8. En al werkt mijn iPhone nog redelijk goed, wel merk ik dat de batterij in de smartphone steeds minder goed gaat werken. Zo gaat mijn telefoon sneller leeg en moet ik het ook steeds vaker opladen. Maar omdat ik nog niet toe ben aan een nieuw toestel besloot ik naar Phoneworld te gaan en daar heb ik uiteindelijk mijn iPhone 8 laten repareren. Omdat ik al eens vaker bij Phoneworld was geweest wist ik zeker dat zij ook deze reparatie goed uit konden voeren. 

goede reparatie

De beste service

Om de batterij van mijn iPhone 8 te laten vervangen had ik een afspraak gemaakt bij Phoneworld. Al snel hadden zij een plek vrij voor mij en dus kon ik naar de winkel toe voor de reparatie. Sinds dit toestel op de markt is, hebben de monteurs al vele batterijen van deze iPhone vervangen. Ik hoefde me daarom nergens druk over te maken want ik wist dat mijn telefoon in goede handen was. Deze winkel heeft al 10 jaar ervaring met het repareren van telefoons, waaronder ook Apple producten. Wanneer zij een Apple product repareren maken zij alleen gebruik van originele onderdelen van Apple. Ook hebben ze alle onderdelen op voorraad en daardoor konden ze zonder problemen snel een nieuwe batterij in mijn iPhone plaatsen.  Ook proberen ze de reparatie zo mooi en netjes mogelijk af te ronden en daardoor ben ik nog geen enkele keer teleurgesteld geweest in een reparatie. Na nog geen uur stond ik weer buiten met mijn iPhone 8 waar een gehele nieuwe batterij in zat die nog weer eens 2 tot 2,5 jaar mee kan gaan. Wil jij hier je iPhone 8 laten repareren? Dan krijg je na een reparatie ook nog een 6 maanden garantie!

nieuwe onderdelen