25 april 2024

Een Ipad verkopen kan online via 123verkopen.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je iPad te verkopen, dan kan dat heel gemakkelijk via de website van 123verkopen.nl. Een iPad is een apparaat dat heel lang gebruikt kan worden als je er zuinig op bent. Het punt is alleen dat er steeds nieuwe versies uitkomen die net weer iets beter zijn. Dat betekent dat je na een jaar sowieso een verouderd model in je bezit hebt. Dat kun je wel of niet erg vinden en als je het erg vindt, dan wil je uiteraard een nieuwe versie kopen. Maar het wordt wel een heel duur grapje als je ieder jaar een nieuwe iPad gaat kopen. Tevens is het ook zonde van je geld als je al die oudere modellen vervolgens weglegt en nooit meer gebruikt. Al die oude modellen functioneren immers nog prima. Mocht je een oude iPad hebben en deze willen verkopen, dan kun je dat gemakkelijk regelen via de website van 123verkopen.nl. Via deze site kun je eenvoudig je oude iPad verkopen. Als je iPad nog helemaal intact is, dan kun zonder problemen je iPad verkopen voor een mooi bedrag. Maar ook als je iPad defect of beschadigd is, dan kun je vaak nog wel een bedrag ontvangen. Afhankelijk van wat er aan mankeert krijg je van 123verkopen.nl dan een bod op je oude iPad. Dat is mooi, want een defecte of teveel beschadigde iPad raak je niet snel meer kwijt. Een particuliere koper is in de regel op zoek naar een voordelig tweedehands model, maar deze moet wel werken en niet een flinke barst in het scherm hebben. Daarom doe je er goed aan om je iPad te verkopen via 123verkopen.nl. Hier weet je in ieder geval zeker dat je je oude apparaat kwijt kunt. Hoe nieuwer het model en hoe beter de staat waarin dit model verkeert, des te hoger het bod zal zijn dat je krijgt van 123verkopen.nl. Je kunt het bod vervolgens vastleggen, maar je kunt het ook variabel houden. Het vaste bod ligt lager dan het hoogste variabele bod. Je kiest bij een vast bod dus voor zekerheid en dat gaat ten koste van de hoogte van het bedrag. Maar bij een variabel bod kan het ook zo zijn dat het uiteindelijke bedrag lager uitvalt dan het vaste bod. Dat risico vermijd je dus door je iPad te verkopen via een vast bod. Het is dan ook maar net hoe zeker je bent over de conditie van de te verkopen iPad. 

Een iPad verkopen regel je snel en gemakkelijk via 123verkopen.nl

Als je een iPad wilt verkopen, dan kun je dat zoals gezegd gemakkelijk regelen via de site van 123verkopen.nl. Je kunt het via de 3 onderstaande stappen regelen: 

  • Selecteer type iPad
  • Selecteer Uitvoering (GB, Wifi, 4G)
  • Selecteer schade/functionaliteit 

Vervolgens kun je direct zien wat voor bedrag je voor jouw iPad kunt ontvangen mocht je deze verkopen bij 123verkopen.nl. 

Kijk snel op de website en ontdek het beste bod

Als je wilt weten wat jouw iPad nog op kan leveren, dan kun je het beste meteen even naar de site surfen.