12 juli 2024
Logo-Cupair

Een Apple reparatie Hoorn zoals Cupair

Uw Apple smartphone of een bepaald onderdeel is kapot gegaan door een domme fout? Dan is Cupair het Apple reparatie Hoorn bedrijf voor u. Zo heeft dit bedrijf veel Apple smartphones in handen gehad en hebben ze hier vele problemen voor opgelost. Maar natuurlijk doen ze dit niet alleen voor Apple smartphones, Cupair repareert elke soort smartphone. Zoals net gezegd hebben ze veel reparaties uitgevoerd waardoor ze al veel problemen hebben gezien en opgelost. Deze ervaring is handig voor u omdat het personeel van Cupair op het moment vele problemen/schade makkelijk kan herkennen en dit is dan zeer snel en goed gerepareerd/opgelost. Al gaat de telefoon toch nog kapot na de reparatie en is het niet uw fout, dan geldt er een garantieregel. Hiermee kunt u 6 maanden na de reparatie nog teruggaan naar Cupair voor een gratis reparatie. 

iphone

Mijn ervaring met Cupair

Mijn ervaring met Cupair is zeer positief. Zo heb ik een probleem met de software op mijn telefoon en hierdoor doen vele soorten applicaties het niet en zo heeft de telefoon nog veel meer vervelende kuren getoond die niet bepaald handig zijn. Omdat ik dit snel wil hebben opgelost was ik gaan zoeken naar een bedrijf in mijn regio die dit snel voor mij zou kunnen doen. Zo ben ik via positieve recensies op het internet beland bij Cupair. Eenmaal  aangekomen bij Cupair ben ik vriendelijk behandeld door het personeel en kon ik goed uitleggen wat er aan de hand was met mijn software. Er werd meteen naar gekeken en de werknemer ging meteen aan de slag. Na een tijdje was hij klaar en was de software van mijn mobiel weer helemaal gerepareerd zonder dat er gegevens van mijn mobiel af zijn.